Τρόποι πληρωμών

Μέσω Αντικαταβολής με μετρητά.
Η εξόφληση των παραγγελιών γίνεται μέσω αντικαταβολής με μετρητά. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά στο χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης και ισχύει για ολόκληρο το ποσό της απόδειξης. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή ενδέχεται να προηγείται τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Μέσω Αντικαταβολής με POS.
Η εξόφληση των παραγγελιών γίνεται μέσω αντικαταβολής με τη χρήση POS με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα,  στο χώρο που έχει υποδείξει ο πελάτης και ισχύει για ολόκληρο το ποσό της απόδειξης. Για όλες τις παραγγελίες με αντικαταβολή με τη χρήση POS, ενδέχεται να προηγείται τηλεφωνική επιβεβαίωση.

Μέσω Κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό.
Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
EFG Eurobank Ergasias – GR5802600200000170201364990 – ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΑΕ

On Line με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.
Παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των λογαριασμών On Line με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας. Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express ή προπληρωμένες κάρτες. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας σε συνεργασία με το αυτόματο σύστημα Online πληρωμών της EFG Eurobank Ergasias, το οποίο εγγυάται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CVV).

Καλάθι αγορών
Scroll to Top