Αποστολές

Παραγγελίες και Τρόποι Αποστολής

Διεκπεραίωση Παραγγελιών – Πολιτική Τιμών
Η παραγγελία διεκπεραιώνεται εντός (2) δύο ημερών μετά τη λήψη της παραγγελίας από την ΕΤΑΙΡΕΙΑ, εκτός εάν υπάρχει πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί εξαρχής στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή λόγος ανώτερης βίας.
Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές όλο το 24ωρο και εκτελούνται μέσα στο εργάσιμο ωράριο (09:00 – 17:00) εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι οι τελικές (συμπεριλαμβάνεται δηλαδή ο ανάλογος Φ.Π.Α.). Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Επιβεβαίωση Παραγγελίας
Κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail για την επιβεβαίωσή της και τηλεφωνική επικοινωνία.

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών, αποκλειστικά και μόνο μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).
Έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία της παραγγελίας σας μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) ή και τηλεφωνικης επικοινωνίας.

Διαθεσιμότητα Προϊόντων
Η εταιρία επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας παραγγελθέντος είδους και για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον πελάτη, χωρεί ανάκληση της παραγγελίας η οποία γίνεται αζημίως για τον πελάτη. Η τυχόν λοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά.
Οι τιμές και τα προϊόντα που αποτελούν προσφορά περιορισμένης χρονικής διάρκειας ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για την εκτέλεσή τους θα τηρείται αυστηρά σειρά χρονικής προτεραιότητας.

Περιοχές εντός Αττικής: δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 30€ και 8€ μεταφορικά για αγορές κάτω των 30€.

Περιοχές εκτός Αττικής: Κατόπιν συνεννοήσεως για το κόστος μεταφοράς.

Καλάθι αγορών
Close

Καταχωρήστε το Τ.Κ. σας για να δείτε τα διαθέσιμα προϊόντα στην περιοχή σας. Μπορείτε αν θέλετε να μη δηλώσετε ταχυδρομικό κώδικα και να δείτε όλα τα προιόντα μας, ανεξαρτήτως περιοχής.

Δωρεάν Μεταφορικά σε περιοχές της Αττικής για παραγγελίες από 30€ και πάνω

Με βάση τον ταχυδρομικό σας κώδικα, η αποστολή των προϊόντων θα γίνει από μεταφορική εταιρία

Scroll to Top